“Pokaži video snimak ili se nije desilo” moto je savremenih airsoftera. Mnogi igrači u današnje vreme  snimaju mečeve, zabeležavajući zgode i nezgode, “love” akcionom kamericom varalice i “terminatore”, poziraju u opremi i sa replikama, snimaju tutorijale, raspakivanje pošiljka i preglede replika… Neki airsofteri zbog svojih snimaka i slika pokupe brdo pratilaca i postanu velika imena u airsoft svetu…

Novritsch

Neki bi rekli na je Novritsch bog airsofta a neki ga ne vole ali činjenica da je najpopularniji airsofter na planeti sa 3,8 miliona subskrajbera na svom Youtube kanalu. Rodjen je 24. Marta 1993 godine u Austriji i počeo je da se bavi airsoftom sa 14 godina. Pridružio se Youtubu još 2012 i od tada redovno objavlje snimke sa mečeva, predstavlja i testira nove replike, objašnjava kako napraviti u kućnoj varijanti airsoft repliku od kompresora za vazduh i još puno toga. On je najveći „krivac“ zašto sve nove pridošlice u svet airsofta žele baš snajpersku repliku kao svoju prvu repliku.

Silo Entertainment 

Ovaj airsofter nam dolazi iz Holandije i malo zaostaje sa pratiocima od svog predhodnika. Klipovi na njegovom kanalu su šareni, od zgoda do nezgoda u airsoftu, dejstvovanje iz helikoptera, i predstavljanje svog airsoft arsenala od 11000$… Takodje on je još jedan promoter snajperisanja u airsoftu.

Natalia Fadeev

Za Nataliu znamo samo da se bavi airsoftom i da je lepa. I to je dosta. To možete proveriti na njenom Instagram profilu.

Airsoft Alfonse

Alfonse Andrew Kolis je airsofter iz Mičigena. Poprilično je jedan zabavan lik koji pokušava da spoji fitnes, airsoft i fotografiju. Na njegovom Youtube kanalu može se naći svašta: testiranje replike SCAR-H, MILSIM airsofter protiv Speedsoft tima, lomnjenje replike POLARSTAR, meč airsofta u napuštenom šoping centru

Picciolina Airsoftgirl

Bilo bi bezveze da ne spomenemo nijednog airsoftera iz zemlje gde je i airsoft nastao, u Japanu (ili kako tamo zovu airsoft- エアソフト ). Obnovite Vaše znanje Japanskog jezika i pogledajte na njenom kanalu kako se igra CQB u Tokiju.

Jet DesertFox

Vojni veteran koji se bavi airsoftom još od 2002. godine. Jet kaže za sebe da je prvi profesionalni airsoft igrač u Americi. Medju njegovim klipovima možete naći kako se iživljava snajperom po “noob-ovima”, kako se igra airsoft sa štitom, kako izgleda meč u rovu

Unreal AST

Ovaj tim je osnovan 28.8.2016. u Novom Sadu i do sada je učestvovao na 137 airsoft okupljanja, imaju 7 kamera i prosečan broj godina u timu je 29. Ne vredi navoditi ni jedan video posebno jer su svi dobri, uhvaćeni pravi momenti, odlično editovano i uz dobru muziku.Posetite njihov Youtube kanal i uverite se!

 

Spomenite i Vi nekog airsofrtera u komentarima!!!

2 Comments

 • Tihi Ubica,

  Dobar je i uvek ima zanimljive snimke, vredi zaptatiti https://www.youtube.com/user/airsoftcamman

  • srcolomac,

   Slažem se, trebao sam i njega spomenuti 🙂

 • Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Previous reading
  Pravila ponašanja i igre za rentere na airsoft terenima
  Next reading
  Pomoć pri kupovini airsoft replike